Шън Шъ Тай Дзи Ба Гуа Джан

Шън Шъ Тай Дзи Ба Гуа Джан

Участниците ще могат да се запознаят със системата на майстор Шън Фей, който е пето поколение майстор в традицията на Ба Гуа Джан – направление Лян, развил допълнително Тай Дзи Цюан и Син И Цюан.

За двадесетте години занимания в България, майстор Шън Фей има клубове в София, Варна, Враца, Велико Търново и Свиленград. Организира курсове и семинари относно вътрешните аспекти на бойните изкуства, развитие на съзнанието, китайска медицина и много други. Майстор Шън Фей е създател, сценарист, режисьор и главен актьор в игралния филм “Тай Дзи” от 2014, който може да бъде видян в You Tube. Развивайки рисуването, пеенето и поезията, той е класически пример за човек, който чрез усъвършенстване достига изключителните дълбини на своето съзнание.

Водещ на практиката във фестивала ще бъде Ангел – инструктор от системата на майстор Шън Фей – Шън Шъ Тай Дзи Ба Гуа Джан. Той се занимава с тази система повече от десет години. Води тренировки, които се провеждат в понеделник и сряда от 19:30 в йога студио Мандала, бул. Мария Луиза 58, ет. 5. 

 

Ще бъдат показани основата на вътрешното развитие: стояща медитация - У Дзи Джуан и Тай Дзи Джуан и упражнения за отваряне на възприятията при работа с енергията Ла Ци. Ще бъде представен Ци Гун на облачните ръце, която съчетава външната форма и вътрешното усещане, предизвиквайки практикуващия да разшири съзнанието си на няколко нива едновременно.

Усъвършенстването на човек го води до намиране на най – доброто му състояние и висока енергия и установяването му там.