АКУПУНКТУРА Д-Р ЕЛЕНКОВА

АКУПУНКТУРА Д-Р ЕЛЕНКОВА

   Д-р Силвия Еленкова ръководи  Център по интегративна медицина в гр. София. Завършила е  медицина в Медицинска академия, гр.София. Специализирала е вътрешни болести и обща медицина. Тя е сертифициран иглотерапевт и хомеопат с над 20 години професионален опит.

ЯН ТАЙ ЧИ АКАДЕМИЯ

Станислав Багалев е бронзов медалист от Световното първенство по Тай Чи за 2018 г., категория Традиционен Ян стил.

ЧЪН ТАЙ ЧИ АКАДЕМИЯ

Казвам се Ованес Будакян и съм роден в град Пловдив. Заниманията си с бойни изкуства започнах още в детска възраст през 1985 г., когато бях първокласник, с Киокушинкай карате.

КУНФУ ЦЕНТЪР СЮАНГУЕЙ

Кунфу център "Сюангуей" е създаден през лятото на 1995 г. Центърът продължава практикуването на традиционни китайски бойни изкуства в България,

Шън Шъ Тай Дзи Ба Гуа Джан

Шън Шъ Тай Дзи Ба Гуа Джан

Участниците ще могат да се запознаят със системата на майстор Шън Фей, който е пето поколение майстор в традицията на Ба Гуа Джан – направление Лян, развил допълнително Тай Дзи Цюан и Син И Цюан.

УНИВЕРСАЛНО ТАО БГ

През 2010г. школата по УНИВЕРСАЛНО ЛЕЧЕБНО ТАО (УЛТ) в България отваря вратите си за посетители.

БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО ТРАДИЦИОНЕН ЯН ТАЙДЖИЧУАН

В БАТЯТ се преподава Стария Ян стил на тайджи /тай чи/, като стремежът им е да го запазят и разпространят в България в неговия автентичен вид.

ТАЙДЗИ АКАДЕМИЯ НЕБЕСЕН ДРАКОН

Тайдзи Академия НЕБЕСЕН ДРАКОН е създадена през 2001г. от Силви Велев с цел популяризирането и разпространението на тайдзицюан.

СПОРТЕН КЛУБ "ЧЕРЕН ДРАКОН"

Спортен клуб "ЧЕРЕН ДРАКОН" е създаден през 2005 година от световния шампион по Тай Чи Петър Драгоев.