АКУПУНКТУРА Д-Р ЕЛЕНКОВА

АКУПУНКТУРА Д-Р ЕЛЕНКОВА

   Д-р Силвия Еленкова ръководи  Център по интегративна медицина в гр. София. Завършила е  медицина в Медицинска академия, гр.София. Специализирала е вътрешни болести и обща медицина. Тя е сертифициран иглотерапевт и хомеопат с над 20 години професионален опит.

ЯН ТАЙ ЧИ АКАДЕМИЯ

Станислав Багалев е бронзов медалист от Световното първенство по Тай Чи за 2018 г., категория Традиционен Ян стил.

ЧЪН ТАЙ ЧИ АКАДЕМИЯ

Казвам се Ованес Будакян и съм роден в град Пловдив. Заниманията си с бойни изкуства започнах още в детска възраст през 1985 г., когато бях първокласник, с Киокушинкай карате.

УНИВЕРСАЛНО ТАО БГ

През 2010г. школата по УНИВЕРСАЛНО ЛЕЧЕБНО ТАО (УЛТ) в България отваря вратите си за посетители.

Шън Шъ Тай Дзи Ба Гуа Джан

Шън Шъ Тай Дзи Ба Гуа Джан

Участниците ще могат да се запознаят със системата на майстор Шън Фей, който е пето поколение майстор в традицията на Ба Гуа Джан – направление Лян, развил допълнително Тай Дзи Цюан и Син И Цюан.

КУНФУ ЦЕНТЪР СЮАНГУЕЙ

Кунфу център "Сюангуей" е създаден през лятото на 1995 г. Центърът продължава практикуването на традиционни китайски бойни изкуства в България,

БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО ТРАДИЦИОНЕН ЯН ТАЙДЖИЧУАН

В БАТЯТ се преподава Стария Ян стил на тайджи /тай чи/, като стремежът им е да го запазят и разпространят в България в неговия автентичен вид.

ТАЙДЗИ АКАДЕМИЯ НЕБЕСЕН ДРАКОН

Тайдзи Академия НЕБЕСЕН ДРАКОН е създадена през 2001г. от Силви Велев с цел популяризирането и разпространението на тайдзицюан.

СПОРТЕН КЛУБ "ЧЕРЕН ДРАКОН"

Спортен клуб "ЧЕРЕН ДРАКОН" е създаден през 2005 година от световния шампион по Тай Чи Петър Драгоев.